Zaal Campo:
ideaal voor uw B2B of privé event

Ontdek onze prachtige eventruimte van 400m2 , gelegen op de Vlaamsekaai in het hart van bruisend Antwerpen. De zaal kreeg in 2017 een volledige opknapbeurt waardoor het elegante karakter nog beter tot uiting komt. De uitgestrekte gepolierde betonvloer, met verspreid de witte pilaren en omgeven door een balkon, benadrukken het gevoel van ruimte. Deze zaal is uiterst geschikt voor B2B events zoals productlanceringen, projectpresentaties of klantenevents. Ook voor privé gelegenheden kan u bij ons terecht. De locatie heeft een capaciteit voor 400p in theateropstelling, 250p voor een walking dinner of 180p voor een seated dinner. Er is een ruime parkeermogelijkheid op het plein voor de deur van Campo. Deze zaal is echter niet geschikt voor dansfeesten met muziekversterking.

Catering

Wij garanderen u een excellente cateringservice met Salon Schoeters en Silverspoon. Het staat u echter ook vrij de voorkeur te geven aan uw eigen cateraar.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte:

info@campo.be
of
03-238 42 02

Bereikbaarheid

Komende van Brussel/Limburg/Nederland
Neem op de ring van Antwerpen afrit Antwerpen Zuid. Aan de lichten gaat u links. U rijdt voorbij het Justitiepaleis en voorbij het tankstation Total. Een 200m verder is er rechts een Carrefour. Neem de tweede straat rechts. U bent op de Vlaamse kaai. Campo bevindt zich voorbij het ronde punt (Waterpoort) aan uw rechterzijde op nummer 30.

Komende van West-Oost Vlaanderen
Neem op de ring van Antwerpen afrit Antwerpen Zuid. U rijdt onder het gerechtsgebouw tot aan de eerstvolgende lichten. Daar slaat u rechts af. Eerstvolgende straat inslaan (Kasteelstraat) en tot het einde rijden, voorbij de Lambermontplaats, tot aan het ronde punt van de Waterpoort. Neem rechts en u bent op de Vlaamsekaai. Campo bevindt zich aan uw rechterzijde op nummer 30.

Raadpleeg www.slimnaarantwerpen.be voor de actuele verkeerssituatie.

Trust in art.
 
Trust in art.